Bandić je tema broj jedan samo u kafićima i redakcijama
Komentari 290
Već mi je degutantno postalo lamentiranje o tome kako su branitelji ginuli za nekakvu državu koju su poklonili svim građanima Hrvatske.Što bi na ovo njhovo lamentiranje rekli oni koji su dali najviše, oni koji su dali svoje živote.U najgorem slučaju bi im poručili: Naplatite slobodno od ove države svaki dio svog izgubljenog tjela, ali vam nitko ne daje za pravo naplaćivati i naše živote.I zbog čega je netko i danas branitelj ako je bio za vrijeme Domovinskog rata.Može se zvati ili bivši branitelj ili veteran.Pravi naziv će im dati oni koji dođu na vlast iskoristivši njihove t.z.v. prosvijede.
Fjaka 05:50...... Dobro ti se cini....lupilavsakom pecat na svima znano osim vas nekolicine i ponovila da bista totalitarca ide u Trgovisce....zena pozna zakone EUa....dokazujevdabuz sliku ima i kvalitetnog bistrog tona....sto naravno nisi ocekivao.... ti si jos na omladinskim akcijama i prdenki
" Usput gospon Lustig se jucer ispricao zbog izjave koju je nazvao pretjeranom kad je uspoređivao holokaust sa procesom protiv gradonacelnika."________________Igi125! Znao sam ja da je pitanje dana kad će Večernji list skinuti sjenu s g. Branka Lustiga. Znao sam ja da će bojovnici s prve crte ljevičarskog napada na Hrvatsku, kad smisle besmislice, ušutkati čak i Židova B. Lustiga. Nimalo nisam dvojio da će u tomu sudjelovati profesionalni ljivaclaž Žarko Puhovski. Ono što tebi sliči na ispriku, meni potvrđuje da je g. Lustig bio u pravu. Jer, g. Lustig nije izgubio razum da bi strahote holokausta usporedio sa sudbinom jednog čovjeka Milana Bandića. Takvo nešto mogu smisliti jedino oni koji se čitav život bave zastrašivanjem političkih neistomišljenika. G. Lustig je usporedio svoju nevinost i Bandićevu nevinost prigodom ovoga drugog odvođenja u pritvor. On je samo usporedio metode, a ne težinu stradavanja. G. Lustig će zašutjeti kako mu Puhovski zapovijeda. A to više nije sjena, nego mrkli mrak. Ako si sinoć gledao dokumentarac o Golom otoku (ja sam vidio tek manji dio), mogao si naučiti da postoje ljudi i sustavi kojih se i legendarni Lustig mora bojati. A nekadašnji gazde Gologa su i danas živi. A bogme su im i potomci blizu moći. Nije mi jasno što si o Milanoviću s Gotovinom htio reći. Njih dvojica druguju (Gotovina kao i Predsjednica svakomu pružaju ruku pomirbe), a Robinzon, Vito, ti, Mirela Holy i Ružičini kolege tvrdite kako branitelji udaraju na državu za koju su ginuli. Počešite se svi malo po čelu. Možda nadražite sivu tvar da profunkcionira. "Kud li šumiš svijetu reci/da svoj narod Hrvat ljubi." Lp.
Sečaš se ti fjaka ...... milicajaca. ....... Nnjih dva skup šeču gradom i ....vodi ih Njemački ovčar (da se znaju vrnuti v stanicu) ...... E sad ..... jesi primetil na tom pesu ... brnjicu. ...... a bili su ti pesii dobro dresirani .......... A vidiš .... na onom prosvedu antiprosvednika ....." bez tebe) njih devetnajst (pes gospona Ercega included) .... je barem jedan moral imati brnjicu ...... copypaste s interneta: "Članak 9. Na ulici, javnoj površini, u parkovima te u prostorijama koje služe zgradi kao cjelini (stubište, ulaz, dizalo, dvorište i slično) pas se mora voditi na uzici tako da ne ugrožava sigurnost i zdravlje ljudi, drugih životinja i njihovo kretanje. Psi koji su zbog svojih urođenih svojstava i agresivnog instinkta ili izvježbanosti opasni za sigurnost ljudi, a posebno dobermani, američki strafordski terijeri, bulterijeri, pitbul terijeri, rotwaileri, doge, njemački i belgijski ovčari, japanski borilački psi, veliki japanski špicevi, mastifi, šarplaninci i njihovi križanci, moraju se, na površinama iz stavka 1. ovog članka, voditi na uzici, obvezno s brnjicom. Iznimno od stavka 2. ovog članka bordoške doge i napuljski mastifi vode se, na površinama iz stavka 1. ovog članka, na uzici, ali bez brnjice"
Fjaka 19:29....tak je to kad ti zakaze odjel javne nabave....a znas da metropols mora ostati cista iza tvoje posjete
"Već mi je degutantno postalo lamentiranje o tome kako su branitelji ginuli za nekakvu državu koju su poklonili svim građanima Hrvatske"_____________________ I meni je već dosadilo i postalo degutantno prokazivati nakaradnu jednoumnu logiku, izvođenje zaključaka kakve logika kao znanost ne poznaje, niti će ikada spoznati. Isto tako je neshvatljivo kako jednoumnici uspoređuju neusporedivo. Nedavno sam čitao uradak novinara koji zarađuje više za svoje nebulozne tekstove, a ugledni je fenjeraš i Robinzonov uzor, nego g. Glogoški za izgubljene noge. On "šatoraše" , baš kao i Pustolov, optužuje za ucjenjivanje onih za čiju su se slobodu borili. Tako feralovac pokušava sebi i nama prispodobiti situaciju u kojoj ulicom juri dvadesettonski šleper (nije rekao da ga vozi Igi125), a ulicu pretrčava dvogodišnjak. Prizoru nazoče mnogi na nogostupu i svi reagiraju drukčije. Jedni su prestari da djetetu pomognu, drugi se i sami plaše i u strahu skrivaju oči rukama, treći bježe netragom, a samo jedan bez razmišljanja (skoro dalabu) priskače i spašava djetešce rizikirajući svoj život. Po feralovcu bi to bilo za svaku pohvalu da spasitelj i danas, kad je djetešce postalo zrela osoba, čak toliko pametna da postaje student rijetkog fakulteta, ne nabija mladiću na nos da je upravo on zaslužan za njegov život pa bi student bio najsretniji da ga nije ni spasio. Ne spominje feralovac i drugu mogućnost, dakle ne priznaje da postoji i drugi normalni um. A taj drugi um feralovca upozorava da njegova medalja ima i drugu stranu. A ta druga strana vidi da spašenik ima pravo gunđati što mu spasitelj stalno nabija na nos da mu je spasio život, ima čak pravo i ne biti zahvalan za ono što ni od koga nije tražio, ali nema pravo i nije pošteno svoga spasitelja gurati pod isti onaj jureći šleper i veseliti se njegovu stradanju. Nisam siguran da će Robinzon ovi ukapirati. A Igiju125 savjetujem da u oba slučaja pokuša pritisnuti kočnicu da nevini ne nastradaju. Lp.
"Pa setite se samo kupnje autobusa na plin za ZET i koliko su dugo stajali u garaži jer su tek nakon kupnje pametnjakovici sa gradonacelnikom na celu skontali da za te autobuse moraju imati i plinske punionice."______________Igi125! Autobusi su na čekanju dok ministar Vrdoljak od Hrvatske ne napravi svjetsko energetsko čudo(vište) i na svakom koraku ne niknu plinske punionice. Nisi skužio da Bandićevo vidovnjaštvo ovisi o Vrdoljakovu. Zato onaj moj niz kupovanja glasova nadopuni pojeftinjenjem plina. Ružičini susjedi su opazili da plin pojeftinjuje na kraju sezone. Još kad skuže da pojeftinjuje u jeku predizborne kampanje! Lp.
fjakadur " nikome nisan ukra ništa," ................ Nisi ... kad te ovršilo. ....... A da te ni ovršilo?
"A tko je predsjednik tog suda? Zna se, gospodin Turudić. "_______________Coriolane! Ovo ti je čista i nepatvorena podvala. G. Turudić nema putra na glavi i nikoga se ne boji javno iznositi svoje stavove. Nedavno je na Večernjem.hr bio njegov intervju. Jasno se i nedvosmisleno očitovao i o Glavašu i o Bandiću. I pozvao na zakonske odredbe. I ovlasti Državnog odvjetništva nije preskočio. Nije zanemario ni presumpciju. Ako Državno odvjetništvo sudu predoči dokumentaciju prikupljenu istragom koja ne mora uvijek biti utemeljena, sud postupa po priloženim dokumentima. A konačnu presudu donosi nakon održanih rasprava. Zato se okani sudca Turudića i usmjeri na utjecaj Milanovića na Državno odvjetništvo i tamo traži krivce za moguće nečasne radnje kako bi se Bandića sklonilo s političke pozornice. Lp.
Robinzon "kojemu ja nisam dostojan niti kolica gurati" ........ajd nek si konačno i to shvatil............................. Dugo ti je trebalo.
Robinzon "Što nam se je od tih dana suštinski promjenilo? Ništa @fjaki,baš ništa.Samo su se adrese promjenile." .......... Je ..... znamo mi da si se ti preselil ..... Več si pisal otome.
Igi 18:20.....pak pokusavas tatu uciti kak se deca delaju
Nego ...... fjaka ..... da te obavestim da su ti dežurni organi na ovom blogu spasili život. ...... Naime ..... ja sam ti na tvoju žalbu da te nebu snimila televizija ..... rekel da ti za snimanje ni potreba v Zagreb dolaziti nego da v Zadru ...na komad daske napišeš "Stop šatorašima" i sedneš v trajektnu luku. .... i da buju sve televizije mam poslale po tri televizijske ekipe da te snime ... da buš udarna vest v dnevnikima. ... da buju sigurno do Zadra stigli za manje od tri sata. ......... Čisto sam pozabil da je to ,praf za praf, bil poziv na tvoje samoubojstvo i da ti v Zadru ..... tri sata ..... s takvom tablom ..... nebi preživel. ..................................................................PS.. Ali sejeno bi bil udarna vest v dnevnikima ....jer bi ekipe snimile .... kak te gradske vlasti ... iz trajektne luke .... s kukom vade.
Fjaka ...19:33. .. A znacin demonstrativno si odustao od posjeta metropili i odlazisbza Moskvu....tam bus skup s robinzonom dobil pomoc financijsku za izvrsenje plana 21 a morti i kakav vama omiljeni srp i cekic da posecete sve po Hrvatskoj kaj kaj vam ni po volji....imali bute i podrsku vitomira groznog....on je berajt
Jura....ma kaj i on shvatil....njegova je zagorka shvatila doduse nakon 50 let , ali bolje ikad nego nikad , kao On
Naslov ovoga teksta tvrdi da je Bandć tema broj jedan samo u kafićima i redakcijama. Osobno bih volio saznati jesu li redakcije nevažnog Bandića kao temu servirale kafićkim dokoličarima ili su kafićki dokoličari temu o nevažnom Bandiću servirali redakcijama kao top temu. Baš mi je zanimljiva ova sprega redakcija i dokoličara! A mišljenje tako uglednog Židova kao što je g. Branko Lustig za redakcije nije zanimljivo. Jer on nije dokoličar. Niti se uklapa u redakcijsku propagandu. Koja kani uvjeriti javnost da Premijer nije dokoličar da bi se bavio nevažnim osobama pa zato u slučaju Bandić ne može biti njegove krivice. Kao ni u antiprosvjedu "antifašista" jer Ž. Puhovski tvrdi da mu upravo "šatoraši" priskrbljuju nove birače. Ove fore ni mačka s maslom ne bi polizala. Možda bi ovo polizali jedino sugrađani američkog PIJARovca. Lp.
Zorbas.grk, znam koliko je puta puta i tko birao Milana Bandića za zagrebačkog gradonačelnika. Ja tu nemam dvojbu, on je legalno izabrani čelnik, no začudila me indiferentnost "malih ljudi", od kojih su, sigurna sam, mnogi glasali za njega, ovih dana kad on izlazi iz pritvora, odobrava mu se obavljanje gradonačelničke dužnosti i opet ga se vraća u pritvor. Samo o tome je riječ. A što se tiče mojih susjeda, s njima se mogu samo pohvaliti. Imam najbolje susjede na svijetu. Točno je da se poznajemo stoljećima i baš zato nemaju nikakve zadrške u razgovoru o bilo čemu ili bilo kome. Mi smo, naprosto, svoji. Bilo bi mi drago da i vi imate takve susjede.
Prije nepunih pola sata vrli nam ministar unutrašnjih poslova Ostojić iznese tvrdnju kako su šatoraši dobili uredne dozvole za postavljanje šatora, priključak na struju, postavljanje WC-a i ostalo od strane Bandićeve uprave grada Zagreba.Zna Bandić da im nije smio izdati te suglasnosti, ali "Sila Boga ne moli".Podvukao rep i odobrio im protuzakonito ponašanje.Ministra Ostojića se u svemu , a pogotovo u vezi zadnjih događanja šator demokravije, ne može i nesmije zaobići.Vrla mu policija u pet mjeseci nije uspjela otkriti kolovođe bune šatoraša.Još se trudi objasniti razloge zašto vođe šatoraša nije uspio identificirati, a vođe šačice prosvjednika kojima je puna kapa anarhista, pronašao odmah.Klemove izazivače incidenta, koji su vulgarno vrijeđali građane sa transparentima, nije identificirao.Očito bi ih otkrio da su vrijeđali policiju.Građani nisu važni.Sve se bojim da Zagreb kao centar hrvatske kulture ne preraste u centar barbarizma i malograđanštine.Nekada su na ulazima u grad stajale mitnice da bi se spriječilo ulaz zarazama, Raznolike zaraze opet prijete gradu.Trebalo bi ponovo postaviti mitnice.
Dokazuje da uz sliku.....fjaki kuzis ???? Ispravak da me razmes a robinzon nije bitan on je shvatio a i zna da se pecat lupa sakom....zmaknul mi se stol od lupanja sakicom pa sam ponovio ranije ne citko napisano
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
fjakadur "Moja bolest je nepredvidljiva," ...... Vidim, fjaka, vidim ...... Nego .... imam ti ja neku vezu kod Sv. Ivana .... pa ak te treba ispovediti ......