Razočarao ga

Federer o Armstrongu: To je zaista žalosno...

'Roger Federer of Switzerland hits a ball into the back of a man dressed as the cartoon character Sponge Bob Square Pants during Kids Tennis Day at the Australian Open tennis tournament in Melbourne,
Reuters/Pixsell
19.01.2013.
u 16:39

- Sigurno je naštetio svom sportu, iako mu je pomogao u početku. Ali ugroženi su i ostali sportovi - istaknuo je ponajbolji svjetski tenisač

Na temu Lancea Armstronga i njegova priznanja da je uzimao doping oglasio se i ponajbolji svjetski tenisač Roger Federer.

- Kako je to žalosna priča. Ne znam što bih rekao. Stvarno me žalosti vidjeti da je netko uzimao doping toliko dugo vremena. Naštetio je svom sportu, iako mu je u početku pomogao. Ali, ugroženi su i ostali sportovi - istaknuo je švicarski tenisač i još jednom ponovio:

- To je zaista tužna priča, da budem iskren.

S njim se slaže i Serena Williams, osvajačica 15 Grand Slam titula.

- Kao sportašici i nekome tko naporno radi od svoje treće, četvrte godine, to je tužna stvar za sve sportaše - smatra Serena i objašnjava:

- Sad će svaki uspjeh navijači komentirati na sljedeći način: U redu, ako je tako sjajan i velik sportaš varao, što rade drugi sportaši u ostalim sportovima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije