NA RUBU SMRTI

Federalnom ministru Kuniću naglo pozlilo, pa doživio moždani udar

kunic
VL FOTO
25.01.2011.
u 07:52

Ministar ima problema s desnom stranom tijela i smješten je na Odjel za intenzivnu njegu u Banjoj Luci

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Velimir Kunić doživio je moždani udar, no njegovo je stanje stabilno, potvrdili su nam bolnički izvori.

Bolničko liječenje

Smješten na Odjelu intenzivne njege Kliničnog bolničkog centra u Banjoj Luci. Kunić je zdravstvene probleme osjetio protekle nedjelje nakon čega je prevezen u bolnicu u Banjoj Luci gdje mu je konstatirano da je doživio moždani udar. Prema tvrdnjama izvora bliskog ministru Kuniću, on ima manjih problema s rukom, no liječnici su zadovoljni s tijekom oporavka. Valja reći da se u slučaju moždanoga udara dvadeset dana smatra se kritičnim za zdravstveno stanje. Kunić je ugledni član Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika. Na posljednjim izborima izabran je izravno u Zastupnički dom Parlamenta Federacije.

Istraga u ministarstvu


U mandatnome razdoblju između 2000. i 2006. godine bio je predsjednik Općinskog vijeća Drvara te zastupnika u Zastupničkom domu FBiH. Na izborima 2006. godine izabran je u skupštinu Hercegbosanske županije, a zatim i u federalni Dom naroda. Nakon konstituiranja Vlade Federacije od 2007. godine godine obnaša dužnost ministra. U posljednjih mjesec dana federalna policija je podnijela kaznenu prijavu protiv nekoliko odgovornih osoba iz Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH zbog sumnji u dodjelu poticaja i namještanja poslova. Ova se istraga odnosila na vrijeme prije Kunićeva mandata. SNSD vjerojatno neće imati nijedno ministarsko mjesto u FBiH jer u Vladi RS-a nije imenovan niti jedan ministar iz reda SDP-a i SDA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?