Pantić:

'Eulex i KFOR su okupatori, neka napuste sjever Kosova'

Kosovo
Anto Magzan/PIXSELL
05.02.2013.
u 09:28

– Zahtijevam u ime općine Kosovska Mitrovica da okupatorske snage odmah napuste sjever pokrajine – objavio je Pantić u svom priopćenju

Predsjednik općine Kosovska Mitrovica i zapovjednik Civilne zaštite Krstimir Pantić ocjenjuje da za jučerašnje ranjavanje dvoje srpske djece u Kosovskoj Mitrovici odgovornost snose KFOR i Eulex. Pozvao je građane da prekinu komunikaciju s pripadnicima međunarodnih snaga jer su oni "okupatorske snage", javljaju mediji u Srbiji.

– Zahtijevam u ime općine Kosovska Mitrovica da okupatorske snage odmah napuste sjever pokrajine. Pokazuje se da smo bili u pravu kada smo najavili da ćemo se ubuduće, za zaštitu srpskog stanovništva u skladu sa Ženevskom konvencijom, oslanjati isključivo na pripadnike Civilne zaštite koji moraju biti naoružani i braniti svoj narod od šiptarskih terorista i okupatora – objavio je Pantić u svom priopćenju.

>> Eksplozija u K. Mitrovici, ozlijeđeni dječak (3) i djevojčica (10)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?