Kod New Yorka

Eksplozija u SAD-u: U kampusu ozlijeđeno sedam studenata

SAD eksplozija (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
04.06.2013.
u 21:39

Najvjerojatnije se radilo o eksploziji plina u kojoj je oštećena jedna od povijesnih zgrada na koledžu Nyack sjeverno od New Yorka.

U eksploziji na koledžu Nyack sjeverno od New Yorka ozlijeđeno je sedam studenata, piše Reuters.

Najvjerojatnije se radilo o eksploziji plina u kojoj je oštećena jedna od povijesnih zgrada na tom koledžu. - Cijeli prvi kat je uništen, šrapneli i staklo je letjelo posvuda - kazao je William Barbera iz Ureda šerifa okruga Rockland. Vatrogasci i istražitelji su došli na mjesto događaja odmah nakon eksplozije koja je oko podneva zatresla kampus koji se nalazi oko 50 kilometara sjeverno od New Yorka.

- Čini se da je eksplodirao prirodni plin, no istraga je još u tijeku - kazao je Barbera. Sedam studenata je ozlijeđeno u zgradi koja je izgrađena 1930. godine. Svi su prebačeni u bolnicu Nyack, a nitko nije životno ugrožen. U kampusu nije bilo mnogo ljudi zbog toga što je studentska godina završila prošlog mjeseca. U zgradi koja je eksplodirala su tijekom 2. svjetskog rata bila smještena djeca koja su iz Europe pobjegla od stravičnog sukoba.

>>Vlak iskočio iz tračnica pa došlo do eksplozije

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije