RUKOMET

Ekipa HŽRK Grude Autoherc novi prvak Herceg Bosne

rukomet
VL FOTO
08.02.2011.
u 09:28

Najbolja vratarka turnira bila je Marta Gudelj. Najbolji strijelac je Željana Topić s 36 postignutih golova

Ovog vikenda u športskoj dvorani Bili brig u Grudama odigralo se prvenstvo Herceg Bosne za rukometašice rođene 1994. godine i mlađe. Domaćin ovog prvenstva bio je Hrvatski ženski rukometni klub Grude – Autoherc. Na prvenstvu je nastupilo pet ekipa, Rukometni klub Delminium Tomislavgrad, Hrvatski rukometni klub Kosača Mostar, Ženski rukometni klub Livno, Hrvatski rukometni klub Katarina Mostar i domaćin Hrvatski ženski rukometni klub Grude – Autoherc.

Gruđanke prvakinje

U subotu, 5. veljače odigralo se pet utakmica, a u nedjelju, 6. veljače, također, pet zanimljivih susreta.

Prvak Herceg Bosne za sezonu 2011. je ekipa HŽRK Grude – Autoherc iz Gruda. Pehar i medalje za osvojeno prvo mjesto igračicama uručio je gospodin Zoran Trlin, predsjednik Upravnog odbora HŽRK Grude – Autoherc iz Gruda.

Drugo mjesto pripalo je ekipi HŽRK Katarina iz Mostara. Pehar i medalje uručila je gospođa Angela Palac, predstavnik generalnog sponzora kluba Autoherca Grude i dopredsjednik Upravnog odbora HŽRK Grude Autoherc iz Gruda.

Treće mjesto osvojila je ekipa HŽRK Kosača iz Mostara. Pehar i medalje uručio je gosp. Željko Mikulić, član Upravnog odbora HŽRK Grude Autoherc iz Gruda.

Pojedinačna priznanja

Za najbolju vratarku turnira Žiri koji su sačinjavali treneri svih ekipa učesnica proglasio je vratarku Martu Gudelj iz HŽRK Kosača Mostar. Najbolji strijelac Prvenstva je Željana Topić iz HŽRK Grude Autoherc sa navjerojatnih 36 postignutih golova. Najbolja igračica turnira proglašena je Antonija Šimić iz pobjedničke ekipe HŽRK Grude Autoherc.

Na državno prvenstvo Bosne i Hercegovine plasirale su se dvije prvoplasirane ekipa HŽRK Grude Autoherc iz Gruda i HŽRK Katarina iz Mostara. Rukometno natjecanje u Grudama dobilo je solidnu ocjenu za organizaciju spomenutog natjecanja. Za vrijeme vikenda grudska publika imala je prigodu vidjeti koliko potencijala i želje za pobjedom imaju mlade ženske ekipe u regiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije