SRAMOTNO

Dževad Mlaćo izabran je i za predsjednika Patriotske lige

mlaco
VL FOTO
12.12.2010.
u 17:49

Za većinu Bošnjaka u Bugojnu, a naročito članova SDA ratni načelnik Bugojna Dževad Mlaćo bio je i ostao ugledan građanin...

Za većinu Bošnjaka u Bugojnu, a naročito članova SDA ratni načelnik Bugojna Dževad Mlaćo bio je i ostao ugledan građanin i borac za interese svojega naroda.

Sumnjiva prošlost

Bez obzira na krajnje sumnjivu ratnu prošlost, progon 15 tisuća Hrvata iz Bugojna, otvaranje logora kroz koje je prošlo više od dvije tisuće hrvatskih zatočenika, te misteriozan nestanak 23 zatočenika od kojih se njih 20 još uvijek vode kao nestali, Mlaćo je uspio pribaviti dokumente kojima je dokazao da je pravno gledajući “čist kao suza”. Uspjelo mu je tako vratiti se nedavno među prosvjetne radnike.

Od jeseni Dževad Mlaćo ponovno predaje matematiku u Gimnaziji u Bugojnu. Istraga koju su tražili članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata o Mlaćinu povratku na prijeratno radno mjesto rezultirala je saznanjem da je Mlaćo na natječaj otvoren u Gimnaziji priložio i potvrde mjerodavnih sudova da nikad nije kažnjavan te da se protiv njega ne vodi kazneni postupak.

“Dokazani patriotizam”

Još se od šoka i ogorčenosti na nerad pravosuđa u Bosni i Hercegovini, kada je Dževad Mlaćo u pitanju, hrvatski stradalnici Bugojna nisu oporavili, a već stiže vijest o Mlaćinom novoj dužnosti. Ovih je dana izabran za predsjednika Patriotske lige u Bugojnu, a na izboru mu je osobno čestitao i prvi među patriotima Bošnjacima Avdo Hebib, predsjednik Patriotske lige Bosne i Hercegovine.

Patriotizam je Mlaćo očito dokazao progonima Hrvata i Srba iz Bugojna, što mu njegove stranačke kolege, među kojima je i Hasan Ajkunić, aktualni načelnik Bugojna, nikad nisu zaboravili.

Izbor Dževa Mlaće za predsjednika Patriotske lige u Bugojnu svojom je nazočnošću uveličao i Hasan Ajkunić, načelnik općine Bugojno.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
timtomtumb
21:29 12.12.2010.

sve one \"hrvate\" iz domovine bi ja umjesto vojnog roka poslao dva mjeseca u Bugojno, i to iz samo jednog razloga. da vide sa kojom stokom mi moramo zivjeti

SC
scissor
10:57 13.12.2010.

sve one \"hrvate\" iz domovine bi ja umjesto vojnog roka poslao dva mjeseca u Bugojno, i to iz samo jednog razloga. da vide sa kojom stokom mi moramo zivjeti Na koju stoku misliš? Hrvate u Bugojnu? Muslimane iz Bugojna? Imaa stoke na obje strane, i uvijek će i biti. Stoka je stoka. Najodgovorniji za ovakvo stanje u Bugojnu koje se ne mijenja nabolje su naši uhljebljeni tzv političari (politikanti) s naše strane koji žive od toga što se ništa ne mijenja i od tzv stanja ugroženosti. Mlaki, bezidejni, dobivaju instrukcije iz drugih centara moći koji nemaju veze sa situacijom u Bugojnu i tako razvlače stolice od izbora do izbora. I opet ista priča, \"mi Hrvati smo ugroženi, muslimani nas ugnjetaju \" i sl. a u biti oni svojim neradom, nesposobnošću i korumpiranošću ugrožavaju opstojnost hrvatskoh naroda na tim područjima.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?