NOVA ZVIJEZDA CITYJA

Džeko nakon dva pogotka Arisu: Nisam zadovoljan

\'Manchester City\'s Edin Dzeko (R) challenges Wolverhampton Wanderers\' Christophe Berra during their English Premier League soccer match in Manchester, northern England January 15, 2011. REUTERS/Nig
Reuters
25.02.2011.
u 10:50

- Bila je to moja najbolja utakmica otkad sam u Cityju, ali mogu bolje - kaže Džeko.

Edin Džeko nosi dres Manchester Cityja tek od zimskog prijelaznog roka, a već svoj dolazak već je itekako opravdao. Osim pogodaka u prvenstvu, briljira i u Europskoj ligi te je sa dva pogotka srušio Aris u 3:0 pobjedi i donio građanima osminu finala.

- Sretan sam zbog golova, prvi put sam u jednoj utakmici za City zabio dvaput. Nije nam bilo lako kako to rezultat pokazuje, ali dobro smo startali utakmicu i otvorili je pogocima - rekao je Džeko.

I to njegovim pogocima u 7. i 12. minuti, a imao je i šansu za hat-trick.

- Bila je to moja najbolja utakmica otkad sam u Cityju, ali mogu bolje. Nisam sretan zbog propuštene šanse u prvom poluvremenu. Imam još posla tu, ali dobro se privikavam - istaknuo je bh reprezentativac.

Za četvrtfinale Europske lige Mancinijeva će se momčad boriti s kijevskim Dinamom Ognjena Vukojevića.

- Velika je to momčad, jedna od najboljih u Ukrajini. Imaju puno iskustva i bit će nam teško - rekao je Mancini.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?