Jajalo obolio od svinjske gripe

Džeko dao priliku Mariju Mandžukiću

mandzukic
AFP
15.01.2011.
u 11:33

S velikim se nestrpljenjem iščekuje prvi nastup reprezentativca BiH u dresu Manchester Cityja danas protiv Wolverhamptona.

Nakon jednomjesečne stanke, nastavlja se nogometno prvenstvo Njemačke. Prva vijest nije dobra, Mato Jajalo, nogometaš Kölna, obolio je od svinjske gripe, nalazi se u karanteni i petnaestak dana neće biti u sastavu. Danijel Pranjić i Mario Mandžukić najavljeni su u udarnim postavama Bayerna i Wolfsburga u današnjem sudaru u Wolfsburg areni. Van Gaal je u posljednje vrijeme jako hvalio Pranjića, a Olić bi tek za desetak dana nakon rehabilitacije trebao početi s pripremama. Mario Mandžukić bi morao počastiti večerom Edina Džeku. Naime, tek njegovim odlaskom trener Steve McClaren bio je prisiljen našeg napadača staviti u vrh napada zajedno uz sad već legendarnog Brazilca Grafitea. Za HSV koji gostuje u Gelsenkirchenu neće igrati Mladen Petrić koji je dobar dio prvog dijela prvenstva bio ozlijeđen.

Felix Magath, trener Schalkea, u prvom planu ne vidi našeg reprezentativca Ivana Rakitića kojega na nogometnoj burzi stalno spominju.

Džeko je i dalje jedna od velikih priča na Otoku. Nakon što je pridobio navijače Cityja izjavom da u Manchesteru više ljudi navija za City nego za United, pohvalio ga je i trener Roberto Mancini.

– Džeko i Carlos Tevez mogu biti fantastičan dvojac – rekao je Talijan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije