SKUNK

Dvojica Mostaraca uhićena s 14 kilograma marihuane

skunk
VL FOTO
22.11.2010.
u 15:26

Jedan je već bio uhićivan u Hrvatskoj zbog šverca oružja, a drugi zbog krađa skupocjene ‘markirane’ robe

Kaštelanski policajci zaplijenili su veću količinu droge. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o više od 14 kilograma marihuane. Navodno je pronađena kod dvojice državljana BiH koji imaju prebivalište u Mostaru. No, “u igri” je, prema prvim informacijama, puno više osoba. Privedene su, u ponedjeljak će ih saslušati istražni sudac Županijskog suda u Splitu. U tijeku je kriminalističko istraživanje. Pretražuju se brojni stanovi i vozila.

Kako doznajemo od Marine Kraljević-Gudelj, glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske, koja nam je potvrdila da su službenici policijske postaje u Kaštelima zaplijenili veću količinu marihuane, puno više detalja o svemu iznijet će na izvanrednoj konferenciji za novinare koja ja najavljena za danas u 11 sati u splitskoj policiji.

- Zaplijenjena je droga na narkotržištu u vrijednosti od oko 120.000 kuna. Očekuju se nova uhićenja, a o pojedinostima će tek biti govora- kaže policijska glasnogovornica Kraljević.

Prema neslužbenim informacijama, presječen je veći lanac krijumčara umjetno uzgojene marihuane- skunk na relaciji Hercegovina- Dalmacija. Radi daljnje istrage policija nije otkrila identitet uhićenih Mostaraca. Kako doznajemo, jedan je već ranije bio uhićivan u Hrvatskoj zbog krijumčarenja, a osobito je ostao upamćen nakon zapljene stotinjak automatskih pušaka ‘uzi’ u Zagrebu, unatrag više od tri godine. Prema policijskoj operativnoj evidenciji, njegovo ime je bilježeno i u nekim slučajevima šverca ljudi, kao i drugim teškim kaznenim djelima. S druge strane, njegov vjerni pratitelj prethodno je imao problema sa zakonom zbog provala i krađa ‘markirane’ robe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije