KRIVOTVORENI NOVAC

Dvojac u Makarskoj u optjecaj puštao lažne eure

lažne novčanice
MUP
23.08.2013.
u 12:18

Kod počinitelja je pronađeno još lažnih novčanica od 100 američkih dolara i 500 eura

Dvojica muškaraca stara 35 i 39 godina sumnjiče se da su na području Makarske u srijedu u tri različite poslovnice u optjecaj stavili tri krivotvorene novčanice u apoenu od 500 eura, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 39-godišnjaka su pronađene tri novčanice od 100 američkih dolara i jedna novčanica od 500 eura, dok je kod 35-godišnjaka pronađena jedna novčanica od 500 eura, a obavljenom pretragom vozila koje navedeni koriste pronađene su još četiri novčanice u apoenima od 500 eura i 89 novčanica u apoenima od 100 američkih dolara, za koje je utvrđena sumnja da je riječ o krivotvorenim novčanicama.

Novčanice su oduzete, a zbog postojanja osnove sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenje novca muškarci su dovedeni pritvorskom nadzorniku te je protiv njih nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

>> Po Hrvatskoj još kruže krivotvorine njemačkih maraka!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije