NOVE PRIJAVE

Dva policajca osumnjičena za Šimićev bijeg iz ‘marice’

Šimić
VL FOTO
10.06.2010.
u 09:15

Riječ je o Heliju B. (42) i Krešimiru M. (29). Naime, kako ga nisu vezali lisicama, Blago im je pobjegao iz službenog vozila.

Nakon kaznene prijave protiv odbjegle braće Mate (41) i Blage (34) Šimića (41), koji su 23. svibnja napravili oružani incident u kafiću Bumerang, MUP Zapadnohercegovačke županije je zbog sumnje za nesavjestan rad u službi prijavio i dvojicu policajaca koji su sudjelovali u intervenciji - izvješćuju iz policije. Riječ je o Heliju B. (42) i Krešimiru M. (29). Naime, kako ga nisu vezali lisicama, Blago im je pobjegao iz službenog vozila.

- Osumnjičeni se nakon toga pješice vratio pred caffe bar Bumerang te pomogao u bijegu svome bratu koji je osumnjičen, između ostalog, i za pokušaj ubojstva načelnika PU-a Grude. Budući da su tim kaznenim djelima oštećeni, između ostalih, načelnik i njegov zamjenik, a s ciljem nepristranosti, istragu vodi MUP i PU Ljubuški - stoji u izvješću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije