Suradnja

Dubrovčani ponovno dio Pečata

Dubrovčani
05.03.2013.
u 09:38

Simfonijski orkestar na daskama pozornice Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače

Dubrovački simfonijski orkestar ove godine se vraća na manifestaciju Večernjakov pečat. Dubrovački glazbenici stari su prijatelji Večernjeg lista i već su nekoliko puta nastupili u Veliko dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače. Prije nekoliko dana je Mostar posjetio novi ravnatelj Dubrovačkog simfonijskog orkestra Damir Milat koji je s glavnim uredništvom Večernjeg lista u BiH razgovarao o samom programu manifestacije. - Mi smo već počeli održavati probe za novi nastup u Mostaru i radujemo se povratku na Večernjakov pečat. Radi se o vrhunskoj manifestaciji i našim glazbenicima je čast što mogu biti dio jednog takvog događaja - poručio je Milat tijekom razgovora s urednicima Večernjeg lista. Dodao je kako je zadovoljan najavljenim izvođačima koji bi trebali nastupiti na ovogodišnjem Pečatu.

- Radi se o najpoznatijim hrvatskim estradnim umjetnicima. Pjesme koje smo izabrali svakako bi trebale probuditi emocije kod gostiju u Velikoj dvorani Kosače - zaključio je Milat. Simfonijskim orkestrom bi trebao ravnati dirigent Mladen Tarbuk.

Ovaj rođeni Sarajlija etablirano je ime u hrvatskim glazbenim krugovima i osoba koja je sudjelovala ili pak vodila najveće kulturne programe u Hrvatskoj. Dubrovački simfonijski orkestra još je jedno jamstvo visoke razine ovogodišnje manifestacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?