ARKAN nije vođa

Dragan Džajić: Mamića cijenim, ali me iznenadio

Dragan Džajić (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
17.03.2013.
u 15:47

Nogometna legenda Dragan Džajić u HTV-oj emisiji Nedjeljom u dva prokomentirao je izjave Zdravka Mamića i vrijeđanje ministra Želja Jovanovića.

- Iznenadio me i žao mi je što se to dogodilo. On vjerojatno zna zbog čega je u sukobu s ministrom. No, davao mi je podršku kad mi je bilo teško i to cijenim - rekao je Džajić.

Osvrnuo se i na utakmicu Hrvatske i Srbije u petak.

- Teško je reći tko je favorit. Hrvatkskoj će biti malo teže jer osjeća pritisak, a Srbija nije tako slaba kao što se priča. Mislim da će na utakmica biti zanimljiva i da će na terenu biti sve kako treba - rekao je Džajić koji planira doći na utakmicu.

- Hrvatska je trećim mjestom na svijetu napravila kult reprezentacije. Srbija je često lutala u pravljenju momčadi i nikad nismo imali reprezentaciju koja može igrati godinama - kaže Džajić.

Prisjetio se i nereda 13. svibnja 1990. na Maksimiru.

- Bio sam na toj utakmici Dinama i Zvezde i bilo je stvarno gadno. Razočaran sam što se to dogodilo - rekao je Džajić i dodao da Arkan nkad nije bio vođa navijača Zvezde.

- Arkan je bio samo na pet-šest utakmica Zvezde, nikakav vođa navijača. Čak sam mu i zabranio da sa svojim Obilićem igra na našoj Marakani.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?