Memorijalni turnir

Domaći borci priredili izvrsne mečeve u Ljubuškom

Ljubuški
06.11.2012.
u 10:33

Održano 17. izdanje memorijalnog turnira Ludvig Lutko Pavlović. Oko 2000 gledatelja moglo je biti zadovoljno prikazanim borbama

Pred dobro popunjenom Gradskom sportskom dvoranom u Ljubuskom (oko 2000 gledatelja) održan je borilački spektakl. Nazočni su mogli uživati u gladijatorskim borbama, o čemu svjedoči podatak da je liječnička ekipa sedam puta morala ulaziti u ring.

Uzbudljivi mečevi

Imajući to u vidu onda je 17-ti po redu Memorijal za ljubitelje žestokog “fajta” bio do sada i najzanimljiviji. Još jednu značajku ovogodišnjem Memorijalu jdala je činjenica da će isječci sa 17-og Memorijala biti dio dokumentarnog filma „Ring života”, posvećenom živućoj boksačkoj legendi Georgu Juri Čuvalu. Vrijedi istaknuti još jedan podatak. Spektaklu je prisustovala je i Suzanne Bubic zamjenica veleposlanika Kanade za Sloveniju, Mađarsku i BiH koja je uručila i prvi prijelazni pokal George Jure Čuvalo najboljem boksaču na turniru. Niz bespoštednih borbi i dobra organizacija bili su dekor koji je posjetitelje punio adrenalinom. Ozračje do usijanja podizali su srčanim pristupom perspektivni domaći borci redom članovi Kluba slobodne borbe ARTI koji su publiku dizali na noge Najprije je Blaž Mucić (KSB ARTI Ljubuški) u grappling meču polugom na ruci svladao Marka Škorića (KBV Predator Ploče), Matej Šendo (KBV Predator Ploče) je također u grappling meču bio bolji od Petra Nosića (KSB ARTI, Ljubuški), u prvom MMA meču Leon Lokmer (KSB ARTI, Ljubuški) tehničkim nokautom pobijedio je Lea Brajkovića (KTB Tigar, Metković). U drugoj MMA borbi Roko Bilić (KSB ARTI, Ljubušk) na bodove je svladao Josipa Uršića (KBV Predator, Ploče), Luka Primorac (KSB ARTI, Ljubuški) ‘ugušio’ je u prvoj rundi Ermina Lugana (Strmonja Fight, Novi Travnik), Ante Jelavić (KSB ARTI, Ljubuški) je tehničkim nokautom svladao Rusmira Jugovića (Strmonja Fight, Novi Travnik), Mijo Grbavac (KSB ARTI, Ljubuški) izgubio je prekidom, zbog krvarenja, od Elvira Delića (Strmonja Fight), Mirko Pavlović (KSB ARTI) nakon dvije iscrpljujuće runde jednoglasnom sudačkom odlukom, bio bolji od Muamera Jugovića (Strmonja Fight). Atraktivna borba je kasnije Pavloviću donijela prijelazni pokal Ludviga Pavlovića, za najboljeg borca turnira.

Pobjeda Skopljaka

Tigo Giljević (KBV Predator) bio je bolji od Josipa Nosića (KSB ARTI). Jedina Borba po K1 pravilima bila je između Marija Markovica (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuški) i Đorđa Stevanovića (KBV Jedinstvo), pobjednik klasičnim nokautom, bio je Marković. Zadnja borba večeri bila je između Ive Skopljaka (KTB Ludvig Pavlović) i Viktora Vasića (KBV Jedinstvo), pobjednik u ovom dvoboji bio je Ivo Skopljak također klasičnim nokautom. Klub slobodne borbi ARTI proglašen je za najbolji klub.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?