na tržište regije

Đuro Đaković borbena vozila Patrije nudi Albancima

'28.05.2009., Karlovac - Obiljezavanje dana oruzanih snaga.Defile novog bojnog oklopnog vozila Hrvatske vojske Patria Photo: Kristina Stedul Fabac/Vecernji list'
'Kristina Stedul Fabac/Vecernji l'
30.10.2011.
u 08:45

Ovo je prvi sajam izvan RH na kojemu se naša tvrtka za proizvodnju specijalnih vozila samostalno predstavlja

Hrvatski proizvođač oružja, slavonskobrodski Đuro Đaković pravi novi iskorak na tržištu regije. Sa svojim oklopnim borbenim vozilom, koje izrađuje po licenci finske Patrije, pojavio se na sajmu naoružanja u Albaniji.

– Nakon uspostavljene serijske proizvodnje za potrebe HV-a i kompletno usvojene proizvodnje ovog vozila, u skladu s našom dugoročno uspostavljenom suradnjom s Patriom, ovo je prvi sajam izvan RH na kojemu se naša tvrtka za proizvodnju specijalnih vozila samostalno predstavlja – kaže Tomislav Mazal, član uprave Đuro Đaković holdinga.

Mazal kaže da Tirana nije slučajno odabrana kao prva jer to je sajam koji se održava u našoj regiji, u kojoj, po nekada prirodnoj poziciji, trebamo biti najsnažnije prisutni.

– Jasno da su financije sada ograničavajući faktor u planovima za nabavu ovakvih proizvoda, ali uvjereni smo da, u suradnji s partnerima, nudimo iznimno konkurentne financijske uvjete, koji odgovaraju planovima nabave vojski u regiji. Albanija je u ovom segmentu svakako tržište na kojemu želimo aktivno sudjelovati – kaže Mazal. (dai)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

MO
modestiblejz
09:46 30.10.2011.

da da Tirana sigurno nije slucajno izabrana...

BO
boskovic
20:59 30.10.2011.

oklopno borbeno vozilo sa dva trabandova motora made in DDR

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije