Šokantno

Dječak umro dok je bio kod iscjeliteljice koja ga je liječila

svijeća
arhiva
15.07.2010.
u 08:22

Liječnici su po dolasku na mjesto događaja mogli samo konstatirati smrt nesretnog dječaka.

Dječak iz Rusije, koji je bolovao od dijabetesa, umro je nakon što su ga roditelji odveli lokalnoj "vračari" koja ga je trebala izliječiti.
– Dijete je prokleto! On pati od grijeha svojih roditelja! – povikala je Valentina Kim, Korejka iz Sergejevke, kad su joj dječaka iz Ussurijska dovele majka i baka, piše Pravda.

Zbunjene žene ostavile su dječaka nasamo s iscjeliteljicom Valentinom, koja ih je nakon pola sata pustila natrag u svoje odaje, gdje su zatekle šokantan prizor.

–Sada je s njim sve u redu. Neka malo odspava. Svi su zlodusi nestali, zadovoljno je ustvrdila  tapkajući tijelo mrtvog dječaka – na opći šok njegove majke.

Liječnici su po dolasku na mjesto događaja mogli samo konstatirati smrt. Prema priči istražitelja, dijete je bilo dobroga općeg zdravlja, a iscjeliteljica Valentina nije napravila ništa što bi dječaka ubilo. Nije bilo ničega što bi upućivalo na provođenje rituala ili nečeg sličnog.

– Prema prvim izvještajima, dječak se ugušio. Možda je imao kakvu respiratornu bolest za koju njegovi roditelji nisu znali. Miris svijeća, ako su korištene, mogao je potaknuti alergiju i plućni edem, a gušenje se dogodilo u trenutku – tvrdi izvor blizak istrazi.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije