namjerno je ubio?

Dječak (8) pucao u videoigrici pa zatim ubio staricu (87)

pištolj
Goran Kovačić/PIXSELL
25.08.2013.
u 09:35

Staricu Marie Smothers upucao je u potiljak dok je gledala televiziju u svom domu u Louisiani i to nakon što je okončao nasilnu igricu Grand Teft Auto IV

Osmogodišnji dječak ubio je 87-godišnju rođakinju koja ga je čuvala i to samo nekoliko trenutaka nakon što je sa svojim pištoljem prestao igrati nasilnu videoigru u kojoj je eliminirao ljude.

Nesreća se dogodila u četvrtak kasno navečer a dječak, čiji identitet nije objavljen u javnosti, zbog svoje dobi neće odgovarati za ubojstvo, javlja Daily Mail. Staricu Marie Smothers upucao je u potiljak dok je gledala televiziju u svom domu u Louisiani i to nakon što je okončao nasilnu igricu Grand Teft Auto IV. Njena smrt proglašena je na licu mjesta, a dječak je policijskim istražiteljima kazao je da je Marie upucao slučajno dok se igrao vatrenim oružjem.

WAFB-TV pak izvještava kako postoje dokazi koji negiraju njegove tvrdnje i upućuju da je u staricu namjerno ispalio metak. Dok se postavljaju pitanja što je otkud dječaku u rukama vatreno oružje, dječakovim roditeljima naređeno je da se u ponedjeljak pojava na okružnom sudu.

>>Trogodišnji dječak pronašao pištolj u ormaru i upucao se u glavu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije