incident

Dijana Čuljak Šelebaj spriječila tučnjavu Jovanovića i Matušića

čuljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/3
01.10.2010.
u 01:15

U emisiji je SDP-ov zastupnik Željko Jovanović HDZ-ova zastupnika Franu Matušića nazvao ratnim dezerterom i optužio ga da je za rata napustio Dubrovnik te da je svirao orgulje po Europi.

Prvu jesensku emisiju "Otvoreno" Hrvatske televizije obilježio je incident. U emisiji je SDP-ov zastupnik Željko Jovanović HDZ-ova zastupnika Franu Matušića nazvao ratnim dezerterom i optužio ga da je za rata napustio Dubrovnik te da je svirao orgulje po Europi. Matušić je u emisiji uzvratio Jovanoviću da to nije točno i da Jovanović obmanjuje javnost.

Dodao je kako Dubrovčani znaju da je on tada bio u gradu. No, dramatičan nastavak slijedio je kad su se kamere ugasile. Jer, tada se Matušić opet obratio
Jovanoviću pitanjem.

– Zašto si rekao da sam dezerter? Pa ti nisi normalan! – zaključio je Matušić.

Na to se Jovanović toliko razljutio da se prijeteći unio u lice Matušiću. Razbjesnilo ga je to što mu je Matušić rekao da nije normalan te je umalo izbila tučnjava. U studiju su još bili svi gosti i urednica Dijana Čuljak Šelebaj te su se ugurali između Matušića i Jovanovića i jedva ih uspjeli razdvojiti. Zbog tog incidenta, a i s obzirom na to da slijedi vruća predizborna kampanja, urednica emisije zatražit će od uprave HTV-a da pred studio postavi zaštitare.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

KA
Karlica
21:14 01.10.2010.

Obadva \"Uvažena\" gospodina su kvazi Intelektualci a ponašali su se kao prodavačice na tržnici.( no prodavačice nisu tako agresivne,prije razmišljaju nego što misao izgovore\" Ja nisam HDZ-ovac, ali ni SPDe-ovac ali ova dva naša političara ponašaju se kao da je hrvatsko javno mjenje u njihovoj ingirenciji. Očito gledaju osobnu profilaciju ,te profilaciju svojih stranaka a ne birača koji su ih izabrali u parlament da ih zastupaju.Nazvati jednu demokratsku izabranu stranku \"zločinačkom organizacijom\" prevazilazi svaki ukus ili nivo demokratskog razmišljanja.

MO
mozel
17:35 29.10.2010.

pa kada mu je rekao da je dezerter,a nije kao da to nije uvreda a sto je on njemu rekao da nije normalan,to je uvreda.Kako SDPeovac se ponasa kao da je to proslost i Jyga.Dobro je Seks rekao.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?