SASTANAK

Detalji o ostavci Komšića biti će poznati tek sutra

lagumdzija
VL FOTO
20.03.2012.
u 15:14

Komšić je nakon današnjeg sastanka sa liderom stranke Zlatkom Lagumdžijom pozvao na strpljenje, naglašavajući da će se \"sve saznati sutra\"

Detalji o ostavci Željka Komšića na dužnosti u SDP-u BiH biti će poznati sutra nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Komšić je nakon današnjeg sastanka sa liderom stranke Zlatkom Lagumdžijom pozvao na strpljenje, naglašavajući da će se \"sve saznati sutra\".  Na novinarsku opasku da je za njega glasalo 340 000 ljudi, Komšić je zamolio da \"budu strpljivi do sutra\".

I Lagumdžija je rekao da će \"sve\" sutra biti poznato nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Predsjednik SDA Sulejman Tihić smatra da bi ostavka Komšića na dužnosti u SDP-u mogla uticati na odnose između Predsjedništva BiH i Ministarstva vanjskih poslova, a samim time i na vanjsku politiku BiH.

Član Predsjedništva BiH Komšić podnio je jučer ostavku na sve dužnosti u SDP-u BiH, objašnjavajući to principijelnim razlozima.

Federalni mediji javljaju da je razlog ostavke to što je Lagumdžija u Beogradu podržao kandidaturu srpskog ministra vanjskih poslova Vuka Jeremiće za predsjednika Generalne skupštine UN-a.

Ključne riječi

Komentara 6

JA
jamanuša
16:51 20.03.2012.

Zlatko di je ti pamet, svako dijete iz onog doba zna da su u tri godine više bacili granata njegovi koje je nesebično podupirao a ti se sa njima ližeš, više su bacili granata nego što ti cijela porodica ima vlasi (dlake ) na glavi.

KR
krtica
19:39 20.03.2012.

Steta! Razbija se bratstvo i jedinstvo mini-yugoslavije! Drug Komsic, za kojega je \"glasalo 340.000\" muslimana da bude hrvatski predstavnik u predsjednistvu. Kakva ironija! Isto kao da Palestinci izaberu svbog predstavnika u zidovski Kneset!! I vrijeme je da lakrdiji dodje kraj!

KA
kajan
19:57 20.03.2012.

sta reci nego da im pozelim da se izgrizu do kostiju turska posla

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?