zahvalan glumac

Denzel Washington: Majka me spasila od svijeta droge i kriminala

'Actor Denzel Washington attending the \'Flight\' (El Vuelo) photocall at the Villamagna Hotel in Madrid, Spain on January 22, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Caro Marin/Press Association/PIXSELL'
19.08.2013.
u 14:15

Denzel (58) smatra da ga je druženje s njegovim prijateljima moglo odvesti do zatvora, no da se njegova majka Lennis dobrim odgojem pobrinula za to da krene na pravi put

Glumac Denzel Washington kaže kako ga je majka spasila od svijeta droge i kriminala i svoj uspjeh pripisuje upravo njoj. Denzel (58) smatra da ga je druženje s njegovim prijateljima moglo odvesti do zatvora, no da se njegova majka Lennis dobrim odgojem pobrinula za to da krene na pravi put.

– Odrastao sam u Bronxu i bio sam okružen krivim ljudima. Trojica mladića s kojima sam se družio završila su u zatvoru. Nisam išao u školu i samo sam bio na ulici. Učiteljica iz moje škole rekla je mami: "On je pametan dečko, maknite ga odande". Moja majka pogledala je malo bolje moje prijatelje i shvatila sve – rekao je Denzel.

Što bi se dogodilo da nije bilo njegove majke, kaže, ne zna, no siguran je da ne bi živio ovako kako sada živi.

>> Pogledajte što Denzel izgovori u svakom svom filmu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije