Transferi

Delije protiv dovođenja Kramarića u Crvenu zvezdu

\'01.08.2009.....Zagreb...spo.....Stadion Maksimir , 2. kolo T-com prva HNL, utakmica izmedu nk Dinamo Zagreb - nk Medimurje.Andrej Kramaric slavi postignuti pogodak.Photo:Marko Prpic/Vecernji list\'
Marko Prpic/PIXSELL
15.04.2011.
u 08:50

Nagađa se o visini transfera i navodi da bi Kramarićeva cijena mogla biti osjetno niža od milijun eura

Tihe najave kako je Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, zainteresiran za napadača Dinama Andreja Kramarića (19), koji kod Vahida Halilhodžića najčešće grije klupu, čini se da nisu naišle na zadovoljstvo navijača beogradskog kluba. Koliko god su u povijesti hrvatski igrači bili dobro prihvaćani u Zvezdi, gdje su ostvarivali značajne uspjehe i karijere, nije realno za očekivati da bi se uskoro mogao ostvariti neki novi angažman.

- Može doći ako će igrati besplatno! To bi značilo da voli Zvezdu kao i mi, da mu je crveno-bijela boja u srcu. Međutim, da plaćamo Hrvata, bilo bi previše - riječi su jednoga od vođa Delija koje je prenio dnevni list Alo.

Zvezdini navijači ističu da se mogući dolazak bilo kojeg hrvatskog igrača u klub ne može usporediti s angažiranjem Roberta Prosinečkog koji je legenda kluba.

- Robi je druga priča. Normalno je da smo Prosinečkog prihvatili jer svi znamo koliko je on značio za najveći uspjeh Crvene zvezde. Već smo rekli, Robi je Robi, svi ostali su Hrvati. Iskreno, vjerujem da čelni ljudi našeg kluba znaju kakvi su naši stavovi o tome. Zbog toga mislim da od tog transfera nema ništa, stav je Delija.

U listu se nagađa o visini transfera i navodi da bi Kramarićeva cijena mogla biti osjetno niža od milijun eura.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?