Napad u Sarajevu

Davio Smajlagića pa otišao u Makedoniju

'19.01.2009., sportski centar Zatika, Porec, Hrvatska - Na Svjetskom prvenstvu u rukometu odigrana je utakmica skupine D izmedju reprezentacija Norveske i Egipta.Irfan Smajlagic trener egipta.Photo: M
'Marko Prpic/Vecernji list'
20.10.2010.
u 10:10

Arnaudovski više neće igrati za Bosnu. Hrvatski stručnjak danas će voditi momčad protiv Izviđača, vodeće momčadi prvenstva, a protiv igrača je podnesena kaznena prijava

Rukometaš Bosne BH Gas Risto Arnaudovski, rođeni Zagrepčanin, koji je u nedjelju navečer nakon treninga najprije verbalno, a zatim i fizički napao trenera Irfana Smajlagića, nije se nakon incidenta pojavio na treninzima Sarajlija.

Policija je obavila očevid te će protiv Arnaudovskog biti podnesena kaznena prijava zbog napada na Smajlagića, koji je uz tužbu priložio i liječnički nalaz u kojem stoji da ima hematom na vratu, vjerojatno od davljenja, te nekoliko ogrebotina na lijevoj potkoljenici. Sportski direktor RK Bosna BH Gas Kenan Magoda ističe:

– Arnaudovski sigurno poslije incidenta neće više odjenuti dres Bosne.

Inače, Arnaudovski je već otputovao iz Sarajeva kako bi se priključio pripremama reprezentacije Makedonije, za koju je dobio pozivnicu, i to nakon dobrih igara u dresu Bosne BH Gas.

Nakon incidenta treninzi su nastavljeni bez ikakvih problema, a Bosna se priprema za utakmicu s momčadi Izviđača u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu u preostaloj utakmici 4. kola Premijer lige BiH, koja počinje večeras u 19 sati. Bosna je favorit protiv momčadi iz Ljubuškog.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?