DOBIO PROTIVNIKA

Cro Cop: Pristao sam boriti se protiv Udava

Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
29.10.2013.
u 08:30

– Osim što je riječ o suparniku za kojeg se taktički uopće nisam spremao, ono zbog čega moram biti jako oprezan jest to da je Oleinik ugušio legendarnog parteraša Jeffa Monsona – kazao je Mirko Filipović.

Mirku Filipoviću ipak neće propasti tromjesečne mukotrpne pripreme pa će se 8. studenoga ipak boriti u Moskvi. Umjesto Aleksandra Jemjeljanjenka, kojeg su organizatori "diskvalificirali" zbog neprihvatljiva ponašanja u javnost (barska tučnjava), Cro Cop će se na priredbi Legend 2 namjeriti na Alekseja Oleinika.

Na prvi pogled, hrvatskog gladijatora čeka lakši posao, no nije 36-godišnji Ukrajinac nimalo lak protivnik. Diči se s osam uzastopnih pobjeda i majstor je ruske borilačke vještine sambo.

– Osim što je riječ o suparniku za kojeg se taktički uopće nisam spremao, ono zbog čega moram biti jako oprezan jest to da je Oleinik ugušio legendarnog parteraša Jeffa Monsona, negdašnjeg svjetskog prvaka u grapplingu i džiju-džicuu, što čak nijednom Fjodoru nije pošlo za rukom. Oleinik je po vokaciji parteraš, no radi sve i za mene je veći rizik prihvatiti ovu borbu nego njemu. Naime, on nema što izgubiti, a ja s porazom mogu izgubiti puno toga, a s pobjedom ne dobivam Bog zna što. No, prihvatio sam zamjenskog borca radi korektnosti ljudi iz Legenda, a i bilo mi žao da se nakon paklenih priprema ne borim – kazao je Mirko Filipović.

>> Našli mu protivnika: Evo s kim se Cro Cop bori u Rusiji!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije