poznavali su ga

Žepče u šoku nakon stravičnog zločina u Zagrebu: Ovo je izvan svake pameti, za svaku osudu

05.01.2023.
u 20:36

Cijela regija je zaprepaštena zločinom koji je u Zagrebu počinio Goran Knežević (43), podrijetlom iz Žepča. Knežević je u stravičnom napadu, sjekirom ubio djevojčicu i teško ozlijedio njenu majku, inače svoju bivšu suprugu. 

Goran je potom poginuo, kada ga je na zaobilaznici udario kamion. Jutarnji list je objavio da je Knežević, bježeći, pozvao brata svoje bivše supruge koju je teško ranio te mu je on rekao "ili se ubij, ili ću te ja ubiti", te kako se potom bacio pod kamion.

Kako piše Avaz, bivši sugrađani Gorana Kneževića su u šoku i svi su u nevjerici prepričavali događaj iz Zagreba. Jedna sugrađanka je kazala kako je poznavala Gorana. 

- Divan čovjek je bio. Poznavala sam ga - kazala je.

- Zna se da to nije normalno, taj čovjek nije normalan, trebala ga je neka ustanova skloniti očito mu ovo nije prvi put. Nije to samo u Zagrebu, takve stvari se u zadnjim godinama događaju svugdje, a osobito na prostorima bivše Jugoslavije. Ne znam što je tom svijetu možda je izlapio, možda je nešto udarilo u glavu, navodi. 

- Ne znam, ali ako je na neki način bio sklon tim stvarima nije to od jučer onda je trebalo skloniti ili obitelj ili njega u neku ustanovu da se liječi jer to nije zdrava pamet - komentirala je druga gospođa.

- Ovo je izvan svake pameti, ne daj Bože da se pamet okrene da to čovjek uradi, ne možemo znati pozadinu što se dogodilo, ali to je za svaku osudu - jedan je od komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije