sutra ispraćaj

Završena istraga oko nesretnog slučaja u Gorancima kod Mostara

Spasoje Jarak
17.02.2017.
u 13:30

Poslije jutrošnjeg izvršenog tzv. vanjskog pregleda tijela Spasoje Jarka (54) iz Mostara, inače 100- postotnog vojnog invalida i umirovljenog satnika HVO-a, koji je prije jučerašnjeg mraka smrtno stradao pri paljenju korova na obiteljskom imanju u Gorancima, u blizini poznatog restorana "Konoba Goranci" i mjesnog groblja, i dalje se smatra da mu je navjerojatnije prethodno pozlilo zbog slabog srca, potvrdili su za Pogled.ba njegovi prijatelji.

Naime, vatra je potom zahvatila odjeću i veći dio tijela te se najposlije sama ugasila. Tako se i računa da je vrijeme smrti bilo oko 15 sati, a otkrivena je tek naknadno, nakon što je njegova supruga alarmirala poznanike jer Spasoje nije došao po nju u 16 sati, kako su se ranije dogovorili. 

Kako kažu, ovaj 54- godišnjak, inače otac dvoje djece, uskoro je trebao na žurni pregled kod kardiokirurga u Zagreb, a što su mu savjetovali ovdašnji liječnici. 

- Bio je doista slabog zdravlja, a preživio je niz operacija nakon što je u ratu teško stradao od mine- dodaju prijatelji, koji o njemu imaju samo riječi hvale. Ispraćaj je predviđan za sutra u 14 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“, a pokop na Rimokatoličkom groblju „Dračevice“.

Podsjetimo, nesretni Spasoje Jarak (pok. Pere), inače rodom iz sela Rabine, na samoj granici između FBiH i RS, na putu prema Nevesinju, u kritično vrijeme je od lišća, korovi i granja čistio polje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije