Granična policija BiH

Vraćeno šest državljana Turske, jedan uhićen zbog krivotvorenja isprave

uhićenje
13.11.2015.
u 12:21

Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo u četvrtak oko 13 sati, prilikom kontrole putnika leta iz Istanbula, uhitili su državljanina Turske C.E. (1991) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava.

Osoba će biti predana u daljnju nadležnost Tužiteljstvu Sarajevske županije, priopćili su iz Granične policije BiH.

Na istom letu policijski službenici šestorici državljana Republike Turske nisu dozvolili ulazak u Bosnu i Hercegovinu zbog neispunjavanja uvjeta. Stranim državljanima uručena su rješenja o odbijanju ulaska u BiH i narednim letom su vraćeni u Istanbul.  

Policijski službenici Granične policije BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje jutros u 1.35 sati u autobusu koji prometuje na liniji Kopar - Sarajevo uhitili su R. L. (1996).

Graničnim provjerama utvrđeno je da devetnaestogodišnjeg bh. državljanina potražuje Centar javne sigurnosti Bijeljina zbog kaznenog djela krađe. On je jutros u 7.50 sati predan službenicima Sudske policije u Bijeljini na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?