mup sbž

Vozaču u Kiseljaku izmjereno 3,84 promila alkohola i ima 5757 KM neplaćenih kazni

alkohol
16.02.2017.
u 11:42

Vozilo je oduzeto, a vozač mercedesa je zadržan do otrežnjenja

Policija u Kiseljaku privela vozača mercedesa koji je vozio pod utjecajem alkohola od 3,84 promila te ima iznos od 5757 maraka neplaćenih novčanih kazni za ranije počinjene prekršaje.

Vozilo je oduzeto, a vozač mercedesa zadržan do otrežnjenja, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ), prenosi Fena. 

Policija je privremeno oduzela još četiri vozila od osoba za koje je utvrđeno da su višestruki povratnici u počinjenju najtežih prometnih prekršaja, ili su vozila korištena za prijevoz ukradenih drvnih sortimenata.

U Kiseljaku je oduzet još jedan mercedes i golf V, u Travniku, fiat bravo, a u Novom Travniku oduzeto je teretno vozilo zajedno sa drvnim sortimentima za koje vozač nije imao potrebnu dokumentaciju.

Za protekla 24 sata na području SBŽ-a iz prometa je isključeno ukupno osam vozača, a zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su 204 prekršajna naloga, dok su mobilnim radarima evidentirana 33 slučaja prekoračenja dopuštene brzine, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije