Čapljina

Vozač teško ozlijeđen nakon što je sletio u kanal pokraj ceste

21.03.2016.
u 07:00

Kako se moglo vidjeti, došlo je do slijetanja opela u kanal pokraj ceste, a onda se vozilo i odbilo te vratilo na prometnicu

- Je li ovdje itko preživio… Što je s vozačem i je li bilo putnika u autu…- bili su samo neki od upita zbunjenih vozača dok su prolazili pokraj slupanog opel kadetta na dijelu ceste Čapljina - Domanovići. Rezultat je to prometne nesreće na dijelu magistralne ceste M6, u blizini skretanja za Šuškovo Naselje, u kojoj je vozač teško ozlijeđen.

Kako se moglo vidjeti, došlo je do slijetanja opela u kanal pokraj ceste, a onda se vozilo i odbilo te vratilo na prometnicu. Svuda uokolo bili su razbacani komadi automobila te rezervni dijelovi iz prtljažnika, kao i razbijeno staklo i proliveno ulje iz motora.

- Policajci su cijelo vrijeme regulirali promet kako se druga vozila ne bi oštetila ili sletjela s ceste zbog prolivenog ulja i razbijenog stakla slupanog opela. Po ozlijeđenog je ubrzo stiglo vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja Čapljina - govorili su prisutni. Iako policija još istražuje ovaj slučaj, na mjestu događaja moglo se čuti kako je uzrok neprilagođena brzina vozila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?