sumnja se na ubojstvo

Vlasnik "Vile Ivanković" Nino I. pronađen mrtav

04.10.2019.
u 08:39

Nakon što je jutros u "Vili Ivanković" u mjestu Buna južno od  Mostara pronađen mrtav vlasnik objekta Nino I. (55), policija traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković  (29), otkrio nam je izvor blizak istrazi. 

Podsjetimo, uz tijelo je nađen pištolj zbog čega se u početku pretpostavljalo da je riječ o samoubojstvu. No, vlasnik vile je ubijen.

- Riječ je o nasilnoj smrti - potvrdio je u izjavi za "Avaz" Ljudevit Marić, portparol Ministarstva unutarnjih  poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako Avaz saznaje, Hidnić-Bošnjaković često je dolazila u objekt gdje se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom. Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi. Neslužbeno saznaje Avaz  i da je u objektu zatečen i jedan muškarac, koji je uhićen, a koji se dovodi u vezu s odbjeglom Hidnić-Bošnjaković. Ugostitelj je, navodno, ubijen s leđa, a na mjestu zločina je pronađen i pištolj.

Istraga na mjestu događaja je okončan, a tijelo je odvezeno. Dežurna županijska tužiteljica odbila je dati više informacija, kazavši kako je za to "prerano". 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije