POKOLJ U ZAGREBU

'Više od 30 godina radim na očevidima i nešto ovakvo nikad nisam vidio'

Marin Tironi/Pixsell
02.08.2019.
u 08:37

Policija je u 21.30 dobila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

Više od 30 godina radim na očevidima i nešto ovakvo nikad nisam vidio - kratko je rekao jedan od inspektora tupo gledajući u pod. 

Od same dojave o pucnjavi do dolaska policije u kvart prošlo je, kažu stanovnici Kajzerice, možda desetak minuta.

– Najednom su samo nahrupili. Neki pod sirenama, neki bez njih, ali jurili su kao da nema sutra. Vjerojatno su uopće zaboravili upaliti bljeskalice – kazali su sinoć stanari kvarta u neposrednoj blizini Velesajma, područja jučer u potpunosti okruženog policijskim trakama. Sami inspektori odmah su krenuli i s ispitivanjem susjeda.

– Došli smo da vidimo kako možemo pomoći. Htjeli smo saznati barem nešto jer uglavnom se ovdje svi znamo, ali policija nas nije puštala blizu kuće – kazali su nam susjedi koje smo sreli na Kajzerici, a koje su policajci udaljavali iz Cimermanove. A dok su nam stanari kvarta ispričali kako su se Kajzericom tik pred pucnjavu čuli glasni ženski krikovi, a i da je vjerojatno riječ o ubojstvu iz ljubomore jer jedna od ubijenih žena navodno je bivša supruga ubojice, sami djelatnici PU Zagrebačke nisu bili posebno rječiti. 

Iz policije su neslužbeno kazali kako je motiv ubojstva vjerojatno ljubomora. Šesterostruko ubojstvo dogodilo se u Cimermanovoj ulici u Zagrebu. Ubojica je još uvijek u bijegu. Policija je u 21.30 dobila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba. Ubijene su dvije muške i tri ženske osobe te dijete rođeno 2009. godine.  Na mjestu događaja je pronađena i jedna beba koja je neozlijeđena i zbrinuta. Neslužbeno doznajemo da je motiv ljubomora. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije