NEPRILAGOĐENA BRZINA

VIDEO BMW punom brzinom naletio na automobil na naplatnim kućicama

12.07.2019.
u 17:32

Vozaču Škode i djetetu liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 38-godišnjoj putnici u KB-u Dubrava.

Prometnu nesreću u kojoj su u četvrtak poslijepodne u Hrvatskoj naplatnoj postaji Sveta Helena teško ozlijeđene tri osobe izazvao je 35-godišnji vozač BMW-a, utvrdila je zagrebačka policija. 

Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda mađarskih oznaka na čiji je stražnji dio naletio vozač BMW-a čakovečkih oznaka zbog ''neprilagođene brzine''. 

Vozač BMW-a kretao se autocestom A4 prema Zagrebu, a dolaskom do naplatne postaje naletio je na stražnji dio Škode, kojom je usporavao 38-godišnjak zbog naplate cestarine. Objavljena je i snimka trenutka udara. Na njoj se vidi kako BMW punom brzinom dolazi do naplatnih kućica i udara u automobil ispred sebe.  

Škoda je odbačena te je udarila u betonski zid i naplatnu postaju, a zatim se okrenula oko osi te udarila u još jednu naplatnu postaju a onda i u stražnji dio Audija mađarskih oznaka koji je bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine. 

Uslijed naleta naplatna postaja odbačena je na ulazni trak naplatne postaje, gdje je udarila u policijski automobil marke Ford kojim je upravljao 49-godišnjak. Vozaču Škode i djetetu liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 38-godišnjoj putnici u KB-u Dubrava. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije