BANJA LUKA

Utvrđen identitet žene pronađene u Vrbasu, traga se za još dvije osobe

potraga
ilustracija
26.04.2016.
u 10:44

Utvrđen je identitet žene čije je beživotno tijelo pronađeno u koritu rijeke Vrbas, u putničkom motornom vozilu „škoda“, potvrđeno je danas iz banjolučkog Okružnog tužiteljstva, javlja Fena.

Radi se o Mirjani Radukić (1968.), iz mjesta Hrvaćani, s prebivalištem u Republici Sloveniji.

Dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti prometne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Prema izjavi osobe koja je obavila identifikaciju, u navedenom vozilu se nalazila još jedna osoba, Momir Radukić (1963.), iz Aginog sela, s prebivalištem u Republici Sloveniji.

Za njim je MUP-RS raspisao objavu o nestaloj osobi.

U tijeku je intenzivna potraga ronilaca Specijalne jedinice policije Republike Srpske u koritu rijeke Vrbas, za Momirom Radukićem iz Republike Slovenije i Mladenom Inđićem iz Bijeljine.

Oni su stradali proteklog vikenda u prometnim nesrećama kada su automobili u kojima su putovali sletjeli u Vrbas. Jučer je iz rijeke izvučeno tijelo Milice Kukić (25) iz Laktaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije