kod sotina

Utvrđen identitet pronađene ženske osobe u Dunavu

05.09.2017.
u 08:36

U petak je majka Željka Šalinović Roknić skočila u Dunav kako bi spasila 4-godišnjeg sina Stefana

PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je u ponedjeljak navečer u Dunavu, na izlazu iz mjesta Sotin, pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće županijske bolnice Vukovar.

Na Odjelu patologije Opće županijske bolnice Vukovar utvrđen je identitet tijela koje je policija sinoć pronašla u Dunavu, na izlazu iz Sotina. Potvrđeno je da se radi o 29-godišnjakinji iz Vukovara, koja je u petak, 1. rujna, nestala u Dunavu. 

Podsjećamo kako se u petak prijepodne, kod stare klaonice u Vukovaru, dogodila tragedija kada je u Dunav pao 4-godišnji dječak Stefan. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je ubrzo nekoliko stotina metara nizvodno. S njim su tada bili majka i baka.

Majka Željka Šalinović Roknić u Dunav je ušla kako bi spasila dijete i od tada se za nju ne zna ništa. U potragu za njenim tijelom bili su uključeni policija, HGSS, ronioci Kluba podvodnih aktivnosti i građani sa svojim plovilima.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije