Cestovno razbojstvo u Čitluku

Usred jutra i pred svjedocima napali poštaricu

autocesta slavonika (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
11.03.2014.
u 09:55

Maskirani razbojnici oteli su torbu s novcem

Dvojica maskiranih razbojnika, naoružani automatskim puškama, opljačkali su jučer ujutro oko 10.30 sati, nekoliko stotina metara od pošte u Međugorju, vozilo HP Mostar.

Jutarnji napad

Potkapama maskirani razbojnici su, prilikom pljačke, razbili staklo na automobilu, a prema riječima glasnogovornika MUP-a HNŽ-a Srećka Bošnjaka tom prilikom otuđeno je između 10 i 20.000 maraka.

- Policija traga za počiniteljima, a po završetku očevida izvijestit će o utvrđenim činjenicama. Nije isključeno i da su imali pomagača. Inače, sumnja se da je naknadno pronađeno zapaljeno vozilo u mjestu Lipno, između Čitluka i Ljubuškog, također djelo razbojnika - kaže Bošnjak,

Naime, policija sumnja da su upravo oni večer ranije ukrali golfa 4 karavan u Mostaru i zapalili ga nakon izvršene drske pljačke usred jutra, i to pred mnogobrojnim očevicima. Kako navode, razbojnici su presreli djelatnicu Pošte koja je torbu s novcem prevozila iz Međugorja u vozilu caddy. Pratili su je do ulaza u Čitluk i napali.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije