STRAVA U ZAGREBU

Upao u kuću bivše partnerice, napao nju i dijete. Nju teško ozlijedio, dijete usmrtio. Pobjegao pa završio pod kamionom

05.01.2023.
u 10:38

Neslužbeno se doznaje da je bivšoj partnerici i ranije prijetio. Isto tako, neslužbeno se doznaje da je imao problema sa zakonom odnosno da je osuđivan zbog razbojstva

Strava koja se 4. siječnja oko 20.30 dogodila u jednoj kući na Kozari putu, šokirala je Zagreb jer je u sumanutom pohodu jednog 41-godišnjaka život izgubilo dijete od godinu i pol dana, majka djeteta je teško ozlijeđena, a nakon svega što je napravio poginuo je i 41-godišnjak. 

Po onom što je do sada poznato, 41-godišnjak je došao u kuću bivše partnerice, gdje se prvo posvađao s njom. Svađa je u nekom trenutku prerasla u fizički napad, jer je na nju, ali i dijete nasrnuo nekim tupo-oštrim predmetom. Nakon što ih je izudarao i izbo, 41- godišnjak je pobjegao iz kuće, otišao do vozila te se odvezao. U svom bijegu je, neslužbeno se doznaje, imao, nekoliko manjih prometnih nesreća. No u nekom je trenutku izašao iz vozila te je nastavio bježati pješice, prije no što je završio pod, kako ne neslužbeno čuje, kamionom.

U međuvremenu, njegova bivša partnerica i dijete od godinu i pol dana su odvezeni u bolnicu. Dijete je na žalost preminulo, a žena je u teškom stanju. 

Što je motiv ovog bestijalnog napada policija još istražuje. Navode da će se uskoro oglasiti priopćenjem u kojem će pojasniti što se sve događalo prije no što je 43-godišnjak krenuo u svoj sumanuti pohod koji je završio smrću djeteta. Neslužbeno se doznaje da je bivšoj partnerici i ranije prijetio. Ima prijave i presude zbog obiteljskog nasilja, provala, razbojstva, a svojevremeno se "proslavio" jer je bio dio kriminalne skupine koja je po Zagrebu i okolici pljačkala pošte i automat - klubove.

Događalo se to tijekom 2009., a skupina kojoj je pripadao orobila je dvije pošte i pet automat - klubova, pri čemu se dokopala oko milijun kuna. Novac su potrošili tada na kockanje i provod po restoranima. Policija je tada dio grupe uhitila u jednoj kući u Donjem Vrapču, jedan od njih je bio ranjen pri uhićenju dok je 42-godišnjak tada na kratko bio pobjegao, te je uhićen koji dan kasnije na Bajakovu dok je pokušavao pobjeći iz zemlje. On inače ima uz hrvatsko i BiH državljanstvo, a dio obitelji mu i živi u BiH.

Što se tiče prepada za koje je kasnije bio i suđen, on i njegovi kompanjoni upadali su u pošte i automat klubove maskirani fantomkama. U automat - klubove su upadali odmah dok su prepade na pošte obavljali tako što bi zaskočili djelatnike na utovaru pošiljki u poštanske kombije.  Djelatnicima su prijetili oružjem, no policija kasnije kada su uhićeni, nije našla ni oružje ni novac. U jednoj od pljački koju su počinili, bio je i pucnjave, a jednog djelatnika pošte su udarili po glavi pištoljem.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije