GP BiH

Uhićeno više osoba

uhicenje
08.11.2016.
u 13:55

Službenici postrojbi granične policije BiH tijekom jučerašnjega i današnjega dana uhitili su više osoba jer su ih potraživali sudski organi.

Kako je priopćeno iz GP BiH, službenici njihove postrojbe u Zvorniku danas su uhitili J. K. (1942.), državljanina Bosne i Hercegovine i Srbije jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli zbog kaznenog djela „prevara“. Osoba je kontrolirana prigodom izlaska iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj i predana službenicima Sudbene policije Tuzlanske županije. 

Službenici Postrojbe granične policije zračne luke u Sarajevu 7. studenog, na letu iz Beča, uhitili su S. S. (1977.). Utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Velikoj Kladuši zbog dvaju kaznenih djela „krađa“. Državljanin BiH je predan službenicima Sudbene policije sudova u Sarajevskoj županiji.

Istoga dana službenici Postrojbe granične policije zračne luke u Tuzli uhitili su bh. državljanina N. N. (1987.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela „nasilničko ponašanje“. On je stigao u Tuzlu letom iz Malmöa i bit će predan nadležnom tijelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije