prijedor

Uhićeni policajac bludničio pred djevojčicama

policija
27.04.2016.
u 18:32

Policajac S.C. je u više slučajeva na području Prijedora, ne birajući žrtve, odnosno da li su u pitanju maloljetne djevojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima masturbirao.

Policija u Prijedoru u strogoj tajnosti uhitila je S.C. (35), pripadnika MUP-a RS, saznaje “Euro Blic”. Osumnjičeni se tereti za kazneno djelo zadovoljavanje spolnih strasti pred drugima, za što je kazneni zakon RS propisao maksimalnu kaznu do tri godine robije.

Slučaj je prijavljen prošlog tjedna, nakon čega je uslijedila istraga o kojoj je samo par ljudi znalo detalje da slučaje ne bi procurio u javnost, navodi “Euro Blic”.

“U početku smo mislili da je to samo jedan slučaj. Međutim, tijekom detaljne istrage otkrili smo niz šokantnih stvari koje je radio osumnjičeni, inače zaposlen u Policijskoj stanici za osiguranje objekata i osoba u MUP-u RS u Banjaluci”, kaže izvor lista.

Iz CJS Prijedor navode da je osumnjičeni, nakon što je utvrđeno da postoje dovoljno jaki dokazi, suspendiran s posla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?