Uhićenja u Srbiji

Uhićene još dvije osobe zbog ubojstva obitelji Đokić

23.10.2021.
u 09:30

Pripadnici MUP-a u Nišu, uhitili su К. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu s ubojstvom obitelji Đokić.

„Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhićeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu s ubojstvom tročlane obitelji iz Aleksinca“, izjavio je ministar Aleksandar Vulin, a prenosi MUP u priopćenju.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da su sudjelovali u izvršenju teškog ubojstva.

Podsjećamo da je Goran Džonić, umirovljeni vatrogasac, uhićen u četvrtak zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu obitelji Đokić, s kojima je bio u srodstvu. On je nakon zločina nazočio sahrani ubijenih, navodi Nova.rs.

Pištolj iz kojeg je ubijena obitelj Đokić iz Aleksinca pronađen je u stanu osumnjičenog Gorana Džonića. Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz koga je tročlana porodica likvidirana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije