akcija mup-a rs

U Banjoj Luci uhićena osoba po Interpolovoj tjeralici, pala i tri policajca MUP-a RS

mup rs
18.07.2021.
u 10:37

M.B. iz Cetinja i policijski službenik M.M. iz Banje Luke uhićeni su jučer u Banjoj Luci, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova RS. Nakon uhićenja navedenih, sinoć su na području Banje Luke uhićena još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske, P.V. i G.R.

Mediji pišu da je uhićen Miloš Božović, pripadnik škaljarskog klana. On je uhićen na osnovu međunarodne Interpolove tjeralice raspisane za kazneno djelo teško ubojstvo, pišu Nezavisne novine. 

M.M. je uhićen zbog postojanja osnovane sumnje da je kao policijski službenik MUP-a Republike Srpske učinio kazneno djelo pomoć počinitelju nakon izvršenog kaznenog djela.

Nezavisne neslužbeno doznaju da su dvojica, od tri uhićena policijska službenika, inspektori u Odjelu za opći kriminal UKP.

"Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste uhićene osobe i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj glok sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i streljivom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi. U stanu koje koristi osoba M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela", navode iz MUP-a RS.

O uhićenju M.B. obaviješten je dežurni sudac Suda BiH, a uhićenje M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka. U daljnjim aktivnostima sinoć su na području Banje Luke lišena slobode još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske – lice P.V. i G.R..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije