fup

Uhićen pakistanski državaljanjin osumnjičen za posjedovanje narkotika

fup
ilustracija
17.06.2020.
u 14:15

Policijski službenici Federalne uprave policije su u utorak, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, na području općine Novi Grad Sarajevo uhitili državljana Pakistana inicijala M. R. (2000.) u vezi s kaznenim djelom 'posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'.

Prilikom osobnog pretresa osumnjičenog pronađena je i oduzeta određena količina tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „canabis sativa L“, te mobilini telefonski aparat koji je otuđen prilikom razbojničke krađe koja se dogodila u siječnju 2020. godine na području Sarajeva.

Pripadnici FUP-a su posredstvom Službe za poslove sa strancima utvrdili identitet uhićene osobe nakon čega je ova osoba kriminalistički obrađena, te će danas biti predana uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu na daljnju nadležnost Županijskom tužiteljstvu, priopćeno je iz FUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije