INCIDENT

Uhićen načelnik općine u Hrvatskoj, pretukao vlasnicu kafića

Screenshoot
12.07.2023.
u 19:40

Načelnik Općine Severin Žarko Žgela uhićen je zajedno sa 27-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način, priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska ne navodeći identitete uhićenika. 

Naime, policija se oglasila o sukobu u ugostiteljskom objektu i na parkiralištu koji se dogodio u nedjelju oko 23.00 sata u Severinu. Kako ističe policija, danas je dovršeno kriminalističko istraživanje. 

"U ugostiteljskom objektu i na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta trojica muškaraca u dobi od 58, 27 i 24 godine su narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, čime su ostvarili obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", navodi PU te dodaje kako su 58-godišnjak i 27-godišnjak u ugostiteljskom objektu vrijeđali vlasnicu revoltirani što ih djelatnica ne želi uslužiti pićem.

"Potom su na parkiralištu 27-godišnjak i 24-godišnjak verbalno i tjelesno napali više osoba koje su stale u obranu vlasnice, a u međuvremenu je 58-godišnjak verbalno i tjelesno napao 28-godišnju vlasnicu. U događaju je, uz trojicu počinitelja, sudjelovalo još pet osoba od kojih je troje zadobilo lake tjelesne ozljede. Ozlijeđena je 28-godišnja vlasnica te 36-godišnji i 31-godišnji gosti ugostiteljskog objekta", ističe se. 

Trojica počinitelja su uhićena te će uz optužni prijedlog biti dovedeni sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Bjelovaru.

Žgelu je prijavila vlasnica kafića koju je udario nakon što je u lokal došla na poziv konobarice koja se žalila na Žgelu. Tučnjava se nastavila na parkiralištu, ali je načelnik navodno otišao prije dolaska policije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?