Austrija

Uhićen mladić iz BiH: Prijatelju "čuvao" 7,5 kg marihuane u BMW-u

Foto: LPD Salzburg
1/2
10.08.2017.
u 18:26

Austrijska policija tek danas je – vjerojatno zbog istrage i potrage za dodatnim počiniteljima – izvijestila javnost o uhićenju koje se dogodilo sredinom srpnja. 

Tada je policija u Salzburgu, u kvartu Maxglan, za upravljačem BMW-a serije 7, primjetila 27-godišnjeg državljanina BiH, "od ranije poznatog policiji".

Pošto su znali da državljanin BiH nema važeću vozačku dozvolu pokušali su ga zaustaviti. Međutim, 27-godišnjak je odbio stati policiji, nastavio je vožnju do parkinga jedne gostionice i potom istrčao iz BMW-a i pobjegao, prenosi Radiosarajevo.ba. 

Čim su otvorili napušten automobil policajci su osjetili snažan miris marihuane. U prtljažniku BMW-a, u jednoj kartonskoj kutiji, pronašli su 7,5 kilograma marihuane, složene u 15 paketića. Vrijednost droge je 75.000 eura.

Čim je policija dobila nalog za pretres njegovog stana, državljanin  BiH se sâm predao. Objasnio je da marihuanu dobio od prijatelja da mu je "pričuva", a baš kada je krenuo da vrati drogu – naišao je na policiju.

Austrijski policajci nisu povjerovali u njegovo objašnjenje. On je smješten u zatvor Puch-Urstein, a BMW "sedmica" je oduzeta i bit će reciklirana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije