šok u osnovnoj školi:

Učenik napao domara sjekirom, liječnici mu se bore za život

sjekira
06.02.2019.
u 21:10

Petnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole "Ivo Andrić" iz Kulaša, kod Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58) sjekirom nanijevši mu s više udaraca teške ozljede na glavi, pišu Novosti. 

Liječnici banjolučke bolnice se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjolučku Psihijatriju na daljnje promatranje.

Policija se nije oglasila o ovom slučaju, ali Novosti doznaju da se domar ne očekujući nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sjekire u učenikovim rukama, koji mu je došao s leđa dok je ložio vatru.

Tragičnom događaju, kako se doznaje, nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i brzo u vrijeme prve smjene nastave. 

Cijela škola je u šoku, kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši kako nije u stanju govoriti, zbog policije, samog učenika i njegove obitelji.

- Ne znam što mu je bilo, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro dijete - rekao je, kako doznaju Novosti, domar Pančić, oblivljen krvlju u Domu zdravlja.

Izvor upućen u ovaj incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao da "nekoga ubije i da je slučajno izbor pao na nesretnog domara".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije