ubojstvo u tesliću

Ubio suprugu pred djecom zbog sumnje u njen preljub

ubojica i zrtva teslić
11.03.2015.
u 09:44

Ugostitelj Bosiljko Đurić (25) uhićen je jučer rano ujutru zbog sumnje da je iz ljubomore nožem ismasakrirao svoju suprugu Tatjanu (22) u njihovom stanu u Vidovdanskoj ulici u Tesliću. Naime, usred noći, oko 1 sat iza ponoći, poslije svađe, nožem je sedam puta u prsni koš ubo i usmrtio suprugu, i to pred 3-godišnjom kćeri i njegovom 8-godišnjom sestrom. Prema pričama stanara, u jednosobnom stanu na broju 12. živjela je nesretna tročlana obitelj, te njegova majka, brat i sestra. Bosiljko je već duže vrijeme sumnjao da ga supruga vara sa sumještaninom.

Ranije bez svađe

- Riječ je o jako finoj obitelji koja se odlično slagala i svi smo iznenađeni zbog ovoga što se dogodilo jer se on uvijek hvalio kako ima dobru ženu. Bosiljko je odrastao u ovoj ulici i uvijek je bio dobar momak, jako prijatan i nikada nije pravio probleme. Prije tri-četiri godine su se vjenčali i odlično su se slagali. Nikada nisam čula da su se svađali ili imali neke probleme - rekla je jedna vidno uznemirena susjeda, navodeći da je Bosiljko radio u jednom privatnom poduzeću u Tesliću, a od skoro je postao suvlasnik jednog teslićkom kafića u kojem je kao konobarica potom radila njegova supruga. - On je čuo od prijatelja da ga ona vara, a navodno je i u njenom mobitelu našao više poruka nje i njenog navodnog ljubavnika. Zbog toga su se žestoko posvađali i u jednom je trenutku zgrabio kuhinjski nož i ubo je više puta u prsi pred djecom koju je vjerojatno probudila galama. Nije se opirao uhićenju, a policija je u kući pronašla nož. Krvi je bilo po čitavom stanu. Prethodno se čula glasna svađa, a ubrzo i plač njihove kćeri Svjetlane, a potom i policijske sirene. Najstravičniji od svega je bio upravo taj plač male djevojčice koja je ni kriva, ni dužna, gledala kako joj otac ubija majku. Voljeli bismo da joj u sjećanju ne ostane ništa od tog stravičnog zločina - dodaju susjedi, napominjući da je Bosiljkova majka, kada je vidjela što je uradio, pozvala policiju. Liječnici su mogli samo utvrditi smrt. 

Otac mu umro

- Iako se nisam družila s njima, bili su dobri susjedi. Kada ih nešto zamolim, uvijek bi mi pomogli. Pijem lijekove pa nisam čula što se događalo noćas, objašnjava Zehra Halilović koja živi u istoj zgradi gdje i Đurići. Miladin Miličević iz susjedne zgrade kaže da je iza ponoći čuo krike i zapomaganje i da je čak bilo i koškanja s policijom koja je došla na mjesto događaja. - Bili su to strašni urlici, ali nisam znao što se događa. Vidio sam da je policija došla i pretpostavio da je nešto strašno. Ovo je mirna ulica i šok je to za sve nas. Bosiljku je otac umro prije dvadeset dana, a on je sa suprugom i svojima živio u malom roditeljskom stanu. Ne znam gdje mu je majka Svjetlana bila u kritično vrijeme, kaže Miličević. Pokrenuta istraga bi trebala odgonetnuti sve pojedinosti ove obiteljske drame.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije