tragedija

Gost bacio suzavac za proslave Valetinova pa ubio zaštitara

sunce
15.02.2017.
u 11:56

Krvava tučnjava dogodila se desetak minuta iza ponoći, i to nakon proslave Valentinova

Halil Avdibašić (40) iz Zukića kod Živinica ubijen je usred noći u tučnjavi koja se dogodila u kafiću “Sunce” u tom mjestu, kada ga je nožem više puta ubo gost A. A. (26) iz Banovića koji je ubrzo uhićen.
- Nakon tučnjave napadač je pobjegao s mjesta zločina, ali je brzom intervencijom policije pronađen. Prilikom uhićenja i na njemu su uočene brojne ozljede zbog čega je prevezen u UKC Tuzla na liječenje i nalazi se pod stalnim nadzorom policije- kažu iz MUP-a Tuzlanske županije.

Krvava tučnjava dogodila se desetak minuta iza ponoći, i to nakon proslave Valentinova. Očevici pričaju da je napadač neposredno prije napada na Avdibašića u kafiću aktivirao nekakav suzavac. U kafiću je zavladala panika i opći metež u kojemu je osumnjičeni gost više puta nožem u grudi ubo Avdibašića, koji je u kafiću radio kao osiguranje.

– Nakon ranjavanja Avdibašiću je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja u Živinicama. Nažalost i pored svih napora liječnika podlegao je nekoliko sati nakon ranjavanja – navode iz policiji, napominjući da još istražuje sve okolnosti koje su dovele do ovog kobnog slučaja. Iza Halila Avdibašića ostalo je dvoje maloljetne djece. 

Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni je Almir Alić (26), a u kafiću je bio i žrtvin brat, također zaštitar. Zanimljivo je da se Alić nakon uhićenja tukao i s policijom u Domu zdravlja pa pokušao pobjeći, ali u ga vani uspjeli sustići.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?