krajem travnja vozilom sletio u Vrbas

U Vrbasu pronađeno tijelo Momira Radukića

Vrbas
10.05.2016.
u 17:51

Tijelo Momira Radukića (53), koji je krajem travnja vozilom sletio u Vrbas, pronađeno je danas u toj rijeci, u mjestu Bočac kod Banje Luke, potvrđeno je u banjalučkoj policiji.

Njegovo tijelo uočili su mještani Bočca, a nakon izvlačenja iz vode u odjeći su pronađeni dokumenti na ime Momira Radukića. 

S Radukićem je u vozilu “škoda” bila i njegova supruga Mirjana Radukić (48). Mirjanino beživotno tijelo izvučeno je iz rijeke dva dana nakon nesreće.

Bračni par je stradao 24. travnja, prilikom povratka u Sloveniju, iz Aginog sela kod Banje Luke, gdje su imali kuću.

Na putnoj dionica Bočac - Banja Luka, u posljednjih sedam mjeseci desilo se nekoliko teških prometnih nesreća.

U periodu kada su stradali Radukići, u Vrbas je u blizini tog naselja vozilom sletio i Mladen Inđić , a s njim su bili i njegovi sugrađani iz Bijeljine Željko Ostojić i Ninoslav Sović, koji su uspjeli da se spase.

Tijelo Inđića još nije pronađeno.

U tom period je u Karanovcu kod Banje Luke život izgubila i Milica Kukić (25) iz Laktaša, koja je bila suvozač u "pasatu", koji je sletio u Vrbas.Vozilom je upravljao njen momak Danilo Rakić (29) iz Laktaša, koji je uspio da se spasi i ispliva iz rijeke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije