Uhićenja

U Visokome uhićene tri osobe zbog pljačke trgovine oružja

uhićenje
03.10.2017.
u 08:30

Policijski službenici u Visokome uhitili su T. B. (1992. godište), H. A. (1995. godište) i K. A. (1994. godište), svi iz Visokog, zbog sumnje da su opljačkali radnju KM Trade d.o.o. Visoko.

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, za osobom P. M. (1996. godište) iz Visokoga još se intenzivno traga.

Pretresi

Nakon uhićenja navedenih osoba na području Visokog i Sarajeva, u dane protekloga vikenda su obavljeni pretresi stambenih jedinica na više lokacija u cilju pronalaska predmeta koji potječu iz navedenoga kaznenog djela, kao i drugih potrebnih tragova i dokaza.

Tijekom nedjelje, a nakon izvršene kriminalističke obrade i dokumentiranja razbojstva, službenici Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije su osobe inicijala K. A., T. B. i H. A. predali Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije na nadležnost i daljnje postupanje, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju počinitelja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojstva iz članka 289. stavka 2. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Otuđili oružje i novac

U nedjelju navečer, oko 21 sat, navedene osobe su predane u nadležnost Županijskoga suda u Zenici.

Podsjećamo, osumnjičeni su 20. rujna 2017. godine opljačkali prodavaonicu oružja i sportske opreme KM Trade d.o.o. Visoko, iz koje su odnijeli šest pištolja, novac u iznosu od 175 konvertibilnih maraka i određenu količinu sportske opreme. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?