STRAVA NA DONJIM SVETICAMA

U skladištu našao dva mrtvaca, sumnja se na predoziranje

policija
01.05.2021.
u 14:48

Dva muškarca u dobi od 38 i 42 godine nađeni su mrtvi 30. travnja oko 23 sata. Kako je priopćila zagrebačka policija, njihova beživotna tijela u skladištu jednog trgovačkog društva na Donjim Sveticama našao je 36-godišnjak. On je prethodno bio s njima u društvu, a policija navodi da su 38-godišnjak i 42-godišnjak najvjerojatnije umrli zbog konzumiranja droge.

U policiji kažu da se kriminalističko istraživanje nastavlja, kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti, dok su beživotna tijela dvojice muškaraca nakon očevida prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije te utvrđivanja točnog vremena i uzroka smrti. U rasvjetljivanju događaja policiji bi mogao pomoći 36-godišnjak koji je tijela našao. Nije priopćeno jesu li preminuli muškarci ranije evidentirani kao ovisnici odnosno jesu li prijavljivani zbog zloporabe droga.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije