Stari Grad

U pucnjavi u Sarajevu ubijene dvije osobe, osumnjičeni za ubojstvo predan Tužiteljstvu

privodjenje
Foto: Klix
1/2
09.07.2016.
u 15:52

Stanari iz obližnjih kuća tvrde kako su dva sata poslije ponoći čuli rafalnu paljbu, a ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija

U sarajevskoj općini Stari Grad rano jutros došlo je do pucnjave te su dvije osobe su smrtno stradale. Do pucnjave je došlo u ulici Hadži-sulejmanova u općini Stari Grad dva sata poslije ponoći.

Stanari iz obližnjih kuća tvrde kako su dva sata poslije ponoći čuli rafalnu paljbu, a ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija.

Uviđaj kojem je prisustvovala i dežurna tužiteljica obavili su pripadnici MUP-a SŽ.

Ubijen Adnan Ćurevac

Kako doznaje Faktor u pucnjavi je ubijen Adnan Ćurevac. Osim Ćurevca, smrtno je stradao i Edin H., a policija je zbog ovog ubojstva privela B. S. (1991) iz Sarajeva, od kojeg je oduzeta automatska puška kojom je ubojstvo počinjeno. Također, u policijsku stanica Stari Grad priveden je i očevidac A.V. radi informativnog razgovora.

Adnan Ćurevac dobro je poznat kako policiji tako i javnosti kao povratnik u činjenju krivičnih djela s elementima nasilja i vatrenim obračunima u Sarajevu.

Priveden osumnjičeni

S.B. koji je osumnjičen za ubojstvo dvojice muškaraca jutros u sarajevskoj općini Stari Grad, predan je Tužiteljstvu SŽ nakon što je završena kriminalistička obrada u MUP-u SŽ, piše Klix.

Sadin B. se tereti za ubojstvo i neovlašteno držanje oružja ili eksplozivnih materija. U Tužiteljstvu SŽ će biti zadržan 24 sata, a nakon saslušanja postupajući tužitelj će odlučiti o daljnjim koracima.

Sadin je privedne u ulici Braće Skanazi bb i kod njega je pronađena automatska puška. Kako doznaje Klix, A.V. je samo priveden na informativni razgovor u statusu svjedoka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije